top of page

Esimerkkejä palveluiden hinnoista

Paljonko auton ohjelmointi maksaa? Entäpä downpipen vaihto, tai välijäähdyttimen päivitys?

Ohjelmointi töiden, sekä eri asennusten hinnat vaihtelevat tuotteesta, automallista ja kokonaisuudesta riippuen suurestikin. Työtunnille tulisi lopulta jonkinlainen hinta laskea, ja tunneissa on eroja.

ECU Helsinki Customs ei suorita määräaikaishuoltoja ja korjaustoimenpiteitä, sillä kaikkeen eivät aikamme ja resurssimme yksinkertaisesti riitä. Lisäksi, pyrkimyksenämme ei ole kilpailla huoltoliikkeiden ja korjaamojen kanssa - jollaisia löytyy yhteistyökumppaneista ja vakioasiakkaistamme. Opastamme asiakkaitamme mielellämme osaavien yhteistyökumppaneidemme käsiin näiden perustarpeiden tiimoilta.

 

Sen sijaan suoritamme projektiemme tiimoilta vaativiakin muutostöitä, ja tuotteidemme asennuksia. Asennamme ammattitaidolla ja "avaimet käteen" toteutuksella mm. kaikkia maahantuontimme Futurez.Fi osavalikoiman tuotteita, sekä tarjoamme määrättyjä muita palveluita osana projektejamme.

Toimipisteemme on kattavasti varusteltu laadukkain Nussbaum autonostimin, Sonic Equipment ammattityökaluin sekä riittävällä repertuaarilla merkkikohtaisia erikoistyökaluja, laitteistoja sekä tarvikkeita jotta hommat sujuvat.

Ohjelmointien ja säätötöiden hinta

Alla esimerkkejä tyypillisistä hinnoista.

 • Stage 1 kevyt ohjelmointi yhteensä...     alk. 500 € useimpiin ajoneuvoihin

 • Stage 2 / Stage 3 räätälöidyt säädöt...    500 - 1050 €
  (Mekaanisesti muunnellut moottorit ja erikoisautot)

 • BMW xHP Flash Vaihteisto-ohjelmoinnit...     6-speed 280€ / 8-speed 380€ / Getrag ja M 480€

 • Muut vaihteisto-ohjelmoinnit...     400 - 1800 €
  (Mukaanlukien erikoismallit ja kilpa-ajoneuvot)
   

 • Dyno tehonmittaukset...     200 
  (Säädön yhteydessä)

 

Asennustöiden ja muiden palveluiden hinta

Suuremmissa kokonaisuuksissa työn hinnassa syntyy luonnollisesti säästöä - auton ollessa pultteina ja muttereina, säästyy turhia työtunteja sikäli kun eri töiden purku- ja kasaustyöt menevät osin limittäin.

Tästä syystä on kannattavaa kysyä meiltä eritelty kustannuslaskelma juuri sinun autollesi, joka luonnollisesti tehdäänkin samalla kun kartoitetaan yhdessä mitä muutoksia autollesi olisi kannattavaa tehdä.

Alle olemme pyrkineet listaamaan suuntaa antavia esimerkkihintoja avuksesi.

 

Klikkaamalla palvelun nimeä, saat lisätietoa näistä toimenpiteistä ja kuinka ne suoritetaan.

 • Downpipe asennus..

 • Turboahtimen vaihto..

 • Imukanavien rouhepuhallus..

bottom of page