BMW 335i F30 (N55) aka. "Burpler"

Muutokset:

• Celtic Tuning Custom -ohjelma

• VRSF välijäähdytin

• VRSF downpipe

• Ilmanottosarja

Numeroita:

Vakioteho: xhp

Vakiovääntö: xNm

Teho nyt: xhp

Vääntö nyt: xNm

Suorituskykyä:

0-100km/h x,xx s 

335i F30 koria ei mallina tai moottorina ole enää uusi ja tuntematon, mutta varsin mukava kohde virittelylle joka luovuttaa maltillisin muutoksin rutkasti lisää riemua ja menohalua. 

Asiakkaan toiveena oli taikoa melko neutraalia fiilistä huokuvasta arkiajokista astetta räimeämpi kulultaan, ja soundiltaan. Molemmat toiveista toteutuivat - muutostemme jälkeen kaasupolkimen painallus saattaa yllättää, ja auton liikkeet eivät jää lähialueilla salaisuudeksi. 

Asiakkaan toive on lakimme, ja tällä kertaa lisäsimme pyyde moottorinohjauksen puolelta ns. "burplea" isolla soppakauhalla. Toisin sanoen moottorijarrutuksissa ja vaihtotilanteissa moottoria ohjataan siten, että iloinen räime ja ropina raikaa putken päästä ilmoille. Legendan mukaan hämärällä ajellessa voi kanssa-autoilijoiden matkaa valaista ystävällisesti jopa putkenpäästä vilahtelevin liekin poikasin.

N55-moottori on varsin tyypillinen virittelyn kohde, jolle pystymme toteuttamaan eri tasoiset toteutukset 380hp - 500hp väliltä mutkattomasti.