top of page
tvs-logo-black.png

TVS Engineering on Audi, Cupra, Seat, Skoda ja Volkswagen ajoneuvojen rautainen osaaja, mitä tulee moottorin ja erityisesti DSG voimansiirtojen muutoksiin.

Nämä kokonaisvaltaiset voimansiirron uudelleenohjelmoinnit ovat tunnettuja erityisesti vaativista kohteista kuten suuritehoisista viritysprojekteista ja kilpakäytöstä, mutta tarjonta kattaa myös jokapäiväistä elämää helpottavat ratkaisut arkiajokkeihin. 

Kunnon ohjauksella DSG on kestävä ratkaisu, ja yksi mukavimmista vaihteistoista niin arkiajoon kuin kovaan kilpakäyttöönkit kuten asiakkaamme tietävät.

Esimerkkejä ominaisuuksista löydät edelliseltä sivulta --> TVS Engineering

Millainen ohjelma on sopiva minun käyttööni?

TVS ohjelmat tehdään ja testataan autokohtaisesti, sekä räätälöidään tarvittaessa laajasti toiveen mukaan. Jotta tarjontaa olisi helpompi hahmottaa, on tuotteet jaoteltu muutamaan eri tasoiseen ja hintaiseen pakettiin joista lähteä liikkeelle.

Asiakkaidemme suosikki, ja ECU Helsingin suositus on Stage 2+ tai Stage 3 toteutus hieman tapauksesta riippuen. Näissä saat parhaan vastineen sijoituksellesi. Kilpakäytössä valintasi on luonnollisesti Stage 4.

TVS1.jpg

Suositellaan kaikille vakio-autoille. Tämä on se paketti joka olisi pitänyt olla jo tehtaalta tullessa kaikissa VAGeissa. Korjaa DSGn suurimmat puutteet, parantaa kestävyyttä (merkittävä varsinkin DQ200ssa) ja tekee vaihtotapahtumasta loogisemman. D ja S -vaihteet ovat tämän jälkeen huomattavasti käytännöllisemmät eikä moottori jurnuta käyttäen väkisin yli-isoa vaihdetta pikkukierroksilla.

Hinnat alk. 550€ (vaihtelee malleittain)

TVS5.jpg

Tämä on suosituksemme kaikkiin DQ250 6-vaihteisiin, ja vahvemmin viritettyihin tai vaativassa käytössä oleviin DQ38x / DQ500 / DLxxx vaihteistoihin. Entistä tarkemmat ja nopeammat vaihdot, hiotumpi toiminta, sekä samalla suurempi väännönkesto 600-800Nm väliltä vaihteiston tyypistä riippuen.

Mahdollisuus myös lisämausteisiin kuten Boost on Launch, tai Race Mode kilpakäyttöön.


Hinnat alk. 875€ (vaihtelee malleittain)

TVS4.jpg

Suosittu ja kattava päivitys vakioihin, ja miedosti ohjelmallisesti ja bolt-on päivityksin piristettyihin ajoneuvoihin. Sisältää Drivability paketin lisäksi nopeammat ja jämäkemmät vaihtotapahtumat sekä nostaa myös vaihteiston väännönsietoa 500-700Nm tasolle vaihteiston tyypistä riippuen.

Hinnat alk. 765€ (vaihtelee malleittain)

TVS6.jpg

Puhdasverinen kilpasäätö vaativiin tapauksiin.

 

Sisältää kaikki Stage3 ominaisuudet entistä kilpakelpoisemmin säädettynä. Mukautetaan tyypillisesti mm. custom välitysten ja käyttötavan mukaan (varttimaili, time attack, jne.). Voidaan sovittaa kilpakytkimelle, swapatulle voimansiirrolle tai muulle erikoistarpeelle täysin projektikohtaisesti. 

Väännönkestoa jopa +1000Nm vaihteistotyypistä riippuen.

Hinnat alk. 1150€ (vaihtelee malleittain)

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä!
 

Meidän työmme on laatia juuri sinun tarpeisiisi vastaava toteutus fiksusti ja kustannustehokkaasti. 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi alta löytyvän viestilomakkeen kautta, niin käydään läpi millaisesta muutoksesta juuri sinun autosi hyötyisi kokonaisuutena parhaiten.

DSCF0837-Enhanced-NR_edited.jpg

Kuvassa Blacklist #1 2023, Whitey Racing VW Golf testaamassa TVS STAGE 4 TCU säätöjä.

HARDWARE PÄIVITYKSET  |  KILPAKYTKIMET  |  VOIMANSIIRTOSWAPIT

TVS valikoimasta löytyvät myös DQ500 -voimansiirtokonversiot, sekä
kehittyneet DSG rautapäivitykset vaativaa virityskäyttöä varten. 

DL382.png
v-products.png.webp
bottom of page