top of page

Celtic Tuning lisätakuu autollesi

Tuore auto, ja tehdastakuu?

Alla tarkempaa lisätietoa turvasta jonka voit saada virallisen Celtic Tuning ohjelmapäivityksen mukana.

Celtic Tuning ohjelmistot on kehitetty 25v kokemuksella autokohtaisesti. Ohjelmapäivityksellä saavutettava teho on aina turvallinen autosi vakiokomponenteille eikä vaadi modifikaatioita (ellei toisin erikseen mainittaisi, customoidut ohjelmat).

ECU Helsingin perusajatukseen kuuluu se, että meille olet asiakkaamme myös sen jälkeen kun perävalot katoavat näköpiiristä. Meillä saat autosi ohjelmiston vakiotilaan palautetuksi koska vain ilman aikarajoja, ja mikäli esimerkiksi huolto nollaisi autosi ohjelmiston vakioksi - me teemme työn uudestaan hintaan 0€. Reilu peli.

  • Auton palautus vakioksi asiakkaallemme aina maksuton (esim. myyntitilanteessa jos näin tahdotaan)

  • Huolto tai OTA online päivitys nollannut auton vakioksi? Ei hätää. Uusintatyö on sinulle maksuton.

 

Näiden perusseikkojen ohella, uudehkolle vielä tehdastakuun alaiselle autolle voit saada Celtic Tuning lisätakuun mikäli nämä ehdot täyttyvät:

• Auton ikä alle 3 vuotta

• Ajokilometrit alle 80.000 km

• Voimassaoleva tehdastakuu

Miten Celtic Tuning takuuta haetaan?

Takuu voidaan ottaa vaivattomasti voimaan toimipisteellämme ohjelmoinnin yhteydessä, kysy lisää henkilökunnaltamme. 

Kuka Celtic Tuning takuun myöntää?

Takuun myöntää ja siitä vastaa suoraan ohjelmavalmistaja Celtic Tuning (UK).

ECU Helsinki toimii Celtic Tuning tuotteiden virallisena asennuspisteenä Suomessa.

Mitä takuu kattaa?

Celtic Tuning takuu kattaa normaalin käytön estävät mekaaniset vauriot, mikäli sellaisia ohjelmapäivityksessä olevasta virheestä johtuen aiheutuisi autosi moottorille. Toisin sanoen, kuten maalaisjärkikin sanoo - ohjelmavalmistajan vastuulle eivät kuulu vuotavat ajovalon tiivisteet tai halkeileva nahkaverhoilu. Sen sijaan tilanteessa jossa moottorille aiheutuisi epätavallinen mekaaninen vaurio virheellisesti tehdyn ohjelmoinnin tuloksena, on takuu turvanasi.  

Mekaanisen vaurion ilmetessä, on ensisijainen vastuu aina autovalmistajan tehdastakuulla. Celtic Tuning lisätakuu on tarkoitettu tilanteisiin joissa moottorin tehdastakuu evättäisiin (virheellisesti) tehdyn ohjelmoinnin tuloksena.

Takuuehdoista

Auton tulee olla huollettu ja ylläpidetty asianmukaisesti valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. 

Ratapäivät, kilpakäyttö tai niihin rinnastettava toiminta on poisluettu takuun piiristä. Takuu ei korvaa välillisiä kustannuksia tai menetyksiä, kuten mahdollisia hinauskuluja tai taloudellisia menetyksiä ajoneuvon ollessa pois käytöstä.

Takuun maksimikorvaus ajoneuvokohtaisesti on £10.000 (GBP).  Takuu ei kata normaalia kulumista, tai siitä johtuvia vaurioita. Takuu koskee vakiokuntoista autoa, johon ei ole tehty mekaanisia modifikaatioita moottoritekniikan tai voimansiirron osalta.

Auton viritys eli tehojen lisääminen kasvattaa luonnollisesti aina pienissä määrin komponenttien kuormitusta. Valmistusvirheen tai kuluman tuloksena syntynyt vaurio ei ole takuun piirissä, vaan mekaanisen vaurion tapauksessa on oltava yksiselitteisesti todettavissa vaurion johtuneen auton ohjelmassa olevasta virheestä. 

Takuutapaukset käsittelee, ja niihin liittyvistä päätöksistä vastaa viime kädessä ohjelmavalmistaja Celtic Tuning UK.

Lisätietoa

Täysi versio takuuehdoista käydään läpi aina takuuta haettaessa, voit myös tutustua englanninkieliseen Celtic Tuningin takuuesitteeseen lataamalla sen oheisesta linkistä (PDF-tiedosto) ->  Celtic Tuning Warranty Booklet

Missä tahansa sinua askarruttavissa lisäkysymyksissä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, kts. Yhteystiedot -osio.

2021 Copyright © ECU Helsinki

bottom of page